Kokki Ikaalinen Spa & Resortiin (60 h/3 vk), kesä, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ikaalinen Spa & Resort kesärekry 2024 - ammattitaitoa, asennetta ja aurinkoa!

Kiinnostaako kesätyö, jossa pääset oppimaan uutta eikä varmasti tule tylsää hetkeä? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä etsimme Ikaalinen Spa & Resortin ravintoloihin KOKKIA kesälle 2024!

Ikaalisten kylpylän juuret juontavat vuoteen 1884, ja pitkään palvellut kylpylähotelli avasi ovensa uudistuneena kesällä 2021 nimellä Ikaalinen Spa & Resort. Viihtyisä kylpylähotelli tarjoaa asiakkailleen monipuolisia lomaelämyksiä, ja asiakaskokemus on heille kaikki kaikessa. Ikaalinen Spa on myös makuelämysten maailma ravintoloineen ja täyden palvelun Day Spa -hoitola tarjoaa puitteet ylelliseen kasvohoitoon tai rentouttavaan hierontaan.

Tästä linkistä pääset tutustumaan paremmin Ikaalinen Span ravintolatarjontaan: https://ikaalinenspa.fi

Kokkina pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten ruoka- ja juomakonseptien parissa. Lisäksi kesäaikana Ikaalinen Spassa järjestetään useita tapahtumia, kuten esimerkiksi kaksipäiväiset Kesäehtoo- festivaalit!

Arvostamme ammattiosaamista, asennetta - jossa paistaa tekemisen meininki ja kykyä heittäytyä resortin kiireisen kesän pyörteisiin. Etsimme pääasiassa jo alan ammattitaitoa kerryttänyttä kokkia. Ikaalisissa sinua odottaa hienot puitteet, mahtavat asiakkaat ja huippu henkilökunta! Toivottavasti sinä pääset mukaan!

Kylpylässä tapahtuu aamuaikaisesta iltamyöhään, joten toivommekin sinulta valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa. Työtunteja on tarjolla n. 60 h/3 vk, ajalle 1.6.-11.8.2024. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut ravintolapalveluihin, majoituksiin ja Ikaalinen Span aktiviteetteihin. Työsuhde toteutetaan vuokratyösuhteena Bolt.Works Oy:n kautta, ja sinulla on mahdollisuus ansaita myös bonusta hyvin tehdystä työstä. Sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa töitä keikkaluontoisesti myös kesän jälkeen!

Oletko sinä etsimämme ravintola-alan osaaja? Varaa paikkasi kesälle 2024, ja lähetä hakemuksesi jo nyt! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. #kesäduuni2024

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Riia Viljanen: 050 432 9897 riia.viljanen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1347896