Sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?
Haemme nyt Hoivakoti Luhalahteen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 1000€ rekrytointibonuksen!

Lue tehtävästä alta lisää ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Luhalahti työpaikkana

Hoivakoti Luhalahti on lämminhenkinen yksikkö idyllisissä maalaismaisemissa Ikaalisten Luhalahdessa. Hoivatyömme perustuu asiakaslähtöisyyteen, kuntouttavaan työotteeseen ja yhdessä sovittuihin arvoihimme. Meille tärkeää on avoimuus ja tasa-arvoisuus. Huomioimme työvuorosuunnittelussa myös sinun toiveesi, jotta työ- ja vapaa-aikasi olisivat tasapainossa.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_luhalahti!

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajan tehtävä on monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Vastaat osaltasi hoivatyön sujuvuudesta ja turvallisen lääkehoidon toteutuksesta sekä muista työnkuvaasi kuuluvista tehtävistä kuten lääkäri- ja omaisyhteistyöstä. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen.

Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä edellytämme

sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
 voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
B1-tason suomen kielen taitoa
lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Nina Palolampi, nina.palolampi@esperi.fi, puh. 045-1282525.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4261627-sairaanhoitaja-hoivakoti-luhalahti