Hiekkapuhaltaja/Ruiskumaalari, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HOHOI maalausruiskut tai hiekkapuhallusvälineet tunteva mestari! Tarjolla paikka raskaan kaluston hiekkapuhallusten ja maalausten parissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme HIEKKAPUHALTAJAA/RUISKUMAALARIA osaksi ammattitaitoista ja rentoa porukkaa vakituiseen työhön Virroille!

Työssäsi hiekkapuhallat, esikäsittelet ja maalaat raskaan kuljetuskaluston osia. Työssä käsiteltävät kappaleet vaihtelevat, mutta paljon töitä tehdään mm. vaihtolavojen parissa. Tämän lisäksi työ sisältää ajoittain osien ja rakenteiden purkamista, eli teknisestä osaamisesta ei ole haittaa!

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta joko hiekkapuhallusten tai ruiskumaalausten parista. Selvää etua tehtävään on kokemus molemmista! Työ edellyttää myös tarkkuutta, rauhallisuutta ja intohimoa erinomaiseen lopputulokseen. Työtä tehdään päivätyönä ma-pe. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3641388-hiekkapuhaltaja-ruiskumaalari-raskaan-kaluston-pariin?promotion=920158-trackable-share-link-te-hiekkapuhallus-maalaus