Aloitteleva maanrakennustyöntekijä Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NO NYT olisi tarjolla paikka aloittelevalle tai jo hieman kokemusta omaavalle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄLLE Tampereella!

Etsimme asiakkaallemme aktiivista ja oma-aloitteista MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Etelä-Tampereella alkavaan kohteeseen!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaivinkoneen kuljettajan avustaminen salaoja- ja pohjarakennuskohteissa. Työ sisältää muun muassa lapiotöitä, sokkelin puhdistusta, roskien keräämistä, tärylätkien käyttöä, styroksien leikkaamista ja paljon muuta, myös dumpperin ajamista! Työ on fyysistä, ja töitä tehdään päivätyönä ma-pe klo 7.30-16. Aloitus arviolta huhti-toukokuun vaihteessa.

Odotamme sinulta jotain maanrakennusalan koulutusta tai työkokemusta, hyvää fyysistä kuntoa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia sekä vähintään B-ajokorttia.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat arviolta huhtikuun lopussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3696631-aloitteleva-maanrakennustyontekija-tampereelle?promotion=939421-trackable-share-link-te-aloitteleva-maanrak