Kaivinkoneenkuljettaja Pirkanmaalle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt tarjolla paikka KAIVINKONEENKULJETTAJALLE koko maanrakennuskaudeksi pääosin Pirkanmaan alueella - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme aktiivista ja oma-aloitteista KAIVINKONEENKULJETTAJAA Pirkanmaalla alkaviin kohteisiin!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaivinkoneen kuljettaminen ja kaivuutyöt etenkin isompien talojen maalämpö- ja energiaremonttikohteissa. Käytössä on 5-6t tela- ja pyöräalustaisia koneita analogisilla ohjaimilla. Työt alkavat Pirkanmaalla, mutta kohteita on kauden edetessä myös PK-seudulla. Työt alkavat arviolta huhti-toukokuun vaihteessa.

Odotamme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia sekä vähintään B-ajokorttia.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa kokemuksesi mukaan, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat arviolta huhtikuun lopussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3705944-kaivinkoneenkuljettaja-pirkanmaalle?promotion=942687-trackable-share-link-te-kaivinkoneenkuljettaja-pirkanmaa