Loppusiivoojia Tampereen seudulle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei SINÄ! Oletko maalaisjärjen omaava, reipas ja oma-aloitteinen? Jos vastasit kyllä, hae meille LOPPUSIIVOOJAKSI Tampereen seudulle!

Haemme nyt asiakkaallemme LOPPUSIIVOOJIA Tampereelle ja lähiseudulle!

Työtehtäviisi kuuluu uusien ja remontoitujen rakennusten loppusiivoukset, kuten ikkunoiden pesut, imurointi ja pölyn- sekä suojienpoisto. Työ on fyysistä ja nopeatempoista, joten ripeäotteisuus, kohtalainen fyysinen kunto ja huolellisuus on tärkeää!

Työ edellyttää reipasta työotetta, kohtalaista fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi siivousalan kokemus, Työturvallisuuskortti ja B-ajokortti ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä!

Aloituspalkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan TES mukaan, ja meillä Täytöllä sinulla on mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka kuukausi! Työtä tehdään ma-pe päivätyönä 7-16 välillä.

Hae pikaisesti tehtävään oheisesta linkistä, tai soita suoraan Samille! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3745987-loppusiivoojia-tampereen-seudulle?promotion=956619-trackable-share-link-te-loppusiivoojia-tampereelle