Rakennustyöntekijä/Sekarakennustyöt, RTJ-Siivous Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyritystemme työmaille reippaita RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin! Työmaat sijaitsevat Turun sekä lähikuntien alueella.

Työtehtävät vaihtelevat oman osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on siis into ja motivaatio oppia uutta sekä ahkera työskentelyote. Fyysinen kunto on myös ehdottomasti valttia rakennusalan työtehtävissä!

Toivomme, että olet täysi-ikäinen, sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja hyvä suomenkielentaito.

Mikäli vaihtelevat ja monipuoliset rakennusalan tehtävät ovat juuri sinun juttusi, soita 0408248888 tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hallinto@rtj-siivous.fi. Voit myös katsoa muut avoimet työpaikkamme osoitteesta https://rtj-siivous.fi/hae-toita/

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rtj-siivous.fi/hae-toita/