Ohjaajia sijaisuuksiin, Lastensuojeluyksikkö Piha, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ohjaajia sijaisuuksiin Lastensuojeluyksikkö Pihakoivuun Ylistaroon!

Pihakoivussa (https://www.humana.fi/pihakoivu/) teemme merkityksellistä kasvatustyötä. Tuemme ja kannustamme lapsia arjessa ja osallistumme lapsen kasvatuksen ja kehityksen arviointiin. Työn keskiössä on kuulla lasta, kohdata kunnioittavasti ja tukea lapsen osallisuutta. Työtä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä huoltajien, koulun ja sosiaalityöntekijän kanssa. Pihakoivun yksiköt sijaitsevat Seinäjoella Ylistarossa.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Työtehtävänäsi on toimia lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajan sijaisena, tukemassa ja auttamassa nuoria arjen askareissa sekä arjen taitojen kehittämisessä. Tärkeimpänä tehtävänäsi on olla läsnäoleva, kuunteleva ja turvallinen aikuinen, joka kohtaa lapset välittävästi. Meillä työskentelee pitkän kokemuksen lastensuojelusta omaava moniammatillinen tiimi. Meillä sinun on mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja saat arvokasta kokemusta sosiaalialan työstä.

Haettavat roolit ovat sijaisuuksia, joissa määräaikaisuus kestää sopimuksen mukaan 3-6 kuukautta. Työ on kolmivuorotyötä.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä saat työskennellä itsenäisesti, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo. Henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla laajasti käytettävät työterveyspalvelut.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä. (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Mitä me odotamme sinulta?

Tehtävään vaaditaan sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. lähihoitaja, nuoriso- ja yhteisöohjaaja, sosionomi, sairaanhoitaja), mutta otamme huomioon myös alan opiskelijat. Eduksi katsomme ajokortin, EA-passin sekä hygieniapassin. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Valitun henkilön on ennen työn aloittamista esitettävä rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä, joka vaaditaan lasten kanssa työskenteleviltä.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan kuitenkin viimeistään 31.5.2024. Hae tehtävää helposti nettisivujemme kautta - ilmoitathan hakemuksessasi toiveesi työsuhteen kestolle. Huomaathan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä puhelimitse yksikönjohtaja Katja Mantilaan 050 353 3605 tai sähköpostilla katja.mantila@humana.fi.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme päivittäin 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4208230-ohjaajia-sijaisuuksiin-lastensuojeluyksikko-pihakoivu