Kirjanpitäjä, SaaShop Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Palkkaus: 3000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä ja monipuolisia taloushallinnollisia tehtäviä maailmalle tähtäävän kasvuyhtiön talousosastolla - miltä kuulostaa?

Oletko itsenäinen ja huolellinen, hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä motivaatiolla varustettu kokenut tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä ja taloushallinnon osaaja? Onko sinulla kokemusta erilaisten sähköisten taloushallinnon ohjelmien käytöstä sekä mahdollisesti ymmärrystä yrittäjyydestä ja yrityshallinnosta? Saatamme etsiä juuri sinua tiimimme täydentäjäksi!

SaaShop (www.saashop.fi) etsii kokemuksella ja motivaatiolla varustettua kokoaikaista tai osa-aikaista tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus alkaa sopivan tekijän löytyessä. Tehtävä pitää sisällään kirjanpidon ja tilinpäätösten lisäksi monipuolisesti erilaisia taloushallinnollisia tehtäviä - itsenäisesti ja yhteistyössä.

Odotamme hyvää kokemusta päivittäisistä taloushallinnon rutiineista, kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta. Ideaalihakijamme on tarkka, oma-aloitteinen ja aurinkoinen tekijä, joka työskentelee mielellään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Arvostamme lisäksi liike-elämän ja yrityshallinnon tuntemusta sekä Netvisor-osaamista. Muu sähköisen taloushallinnon järjestelmäosaaminen, relevantti kokemus ja kielitaito katsotaan eduksesi. Kokemus on avainasemassa, mutta motivaatio ja asenne ratkaisevat!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja joustavan työn monipuolisten taloushallinnollisten tehtävien parissa osana SaaShop Oy:n energistä ja kansainvälistä toimintaa (Suomi & USA). Tämä tehtävä tarjoaa sinulle myös loistavan mahdollisuuden kehittyä kansainväliseksi talousasiantuntijaksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian hakulomakkeemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen jobs@saashop.fi ja kerro meille, mitä sinä odotat tältä tehtävältä!

SaaShop - suomalainen ohjelmistojen asiantuntija
Olemme Suomen johtava SaaS-ohjelmistojen (Software as a Service) asiantuntija. Toimitamme laajasti erilaisia ohjelmistoja yritysten toiminnan tehostamiseen ja kasvattamiseen. Edustamme yli 600 kotimaista ja kansainvälistä SaaS-tuotetta. Kauttamme voi tilata niitä ja mitä tahansa SaaS-ohjelmistoja keskittäen ne yhdelle ainoalle laskulle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.saashop.fi/yritys/avoimet-tyopaikat/