Kerroshoitaja, Nellim Wilderness Hotels & Safaris Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työtehtäviisi kuuluvat hotellihuoneiden siistiminen sekä yleisten tilojen puhtaanapito. Etsimämme henkilö on täsmällinen ja reipas persoona, ja toivomme sinulta löytyvän ennen kaikkea iloista asiakaspalveluasennetta. Sinulla on kyky organisoida ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin.
Edellytykset:
Siivousalan koulutus ja kokemus on plussaa, mutta asenne on tärkeä.
Kyky työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti
Pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä
Nellim Wilderness Hotels and Safaris Oy on Lapin johtavia matkailuyrityksiä ja hotelliketjuumme kuuluu viisi hotellia; Wilderness Hotel Nellim, Wilderness Hotel Muotka, Wilderness Hotel Inari, Wilderness Hotel Nangu ja Wilderness Hotel Juutua. Yrityksemme tarjoaa elämyksellisiä ja asiakaslähtöisiä palveluita kansainvälisille vieraillemme ympäri maailman.
Meillä töissä ollessasi sinulla on ympärilläsi mukavat työkaverit ja toisiaan tukeva työyhteisö. Tarjoamme sinulle alaan nähden kilpailukykyisen palkan ja perehdytämme jokaisen uuden työntekijän.
Tarjoamme myös mahdollisuuden kimppakämppään.
Tarjoamme sinulle 112,5 h/3vko ja mahdollisuuden joko vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Et tarvitse tehtävään aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!
Mikäli hymysi ei hyydy kiireessäkään sekä haluat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn positiivisessa ilmapiirissä - olet etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, niin laita sähköpostia, soittele tai kirjoita viestiä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksistasi meillä. Paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi meillä ja hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.Työn kesto: vakituinen tai halutessasi kesätyö

Työaika: kokoaikainen 112,5h/3vko
Palkka: sopimuksen mukaan
Lisätietoja antaa:
Minka Laiti-Kosonen
Hotellitoimenjohtaja
jobs@wildernesshotels.fi
+358401897170
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jobs@wildernesshotels.fi