Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja,, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme laaja-alaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen työsuhteeseen syksyllä 2024 avautuvaan Aarrekartan päiväkotiin. Jos olet varhaiskasvatuksen osaaja ja olet kiinnostunut uuden toimintaympäristön luomisesta ja kehittämisestä, niin tartu tilaisuuteen jakaa osaamistasi ja kokemustasi erityispedagogiikan saralla.

Aarrekartan päiväkoti sijaitsee uudella rakentuvalla alueella luonnon läheisyydessä, mahdollistaen retkeilyn ja luonnon monipuolisen tutkimisen. Alueen ympäristöä leimaa meren läheisyys, hiekkarannalle on noin 15 minuutin kävelymatka. Uudessa Aarrekartan varhaiskasvatusyksikössä tulee olemaan kahdeksan ryhmää, lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kolme erillisryhmää. Pääset tapaamaan työyhteisösi ja olemaan mukana oppimisympäristön rakentamisessa ennen toiminnan alkamista. Esihenkilön lisäksi saat tukea työhösi varhaiserityiskasvatuksen koordinaattorilta ja oman pienalueesi erityisopettajakolleegoilta.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan työ on monipuolista ja innostavaa. Vastaat yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa yksiköissä tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Työn tarkoituksena on tukea lapsen osallisuutta ryhmän toimintaan, kokea onnistumisia ja mahdollistaa inkluusion toteutumista lapsiryhmässä. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Pääset tekemään moniammatillista yhteistyötä eri verkostojen kanssa. Toimit varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Työpaikan nimi ja osoite: Aarrekartan päiväkoti, Aarrekartantie 4, 02780 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haastattelut pidetään Mikkelän päiväkodissa osoitteessa Lanttikatu 7, 02770 Espoo.

Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään positiivista asennetta sekä innokkuutta, ja rohkeutta uuden kehittämiseen, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme halua luoda kaikille yheistä pedagogiikka, joka mahdollistaa kaikkien lasten onnistumisen ja osallisuuden.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1159-24/fi_FI