Tuotantotyöntekijä Siparila Oy:lle, Teuva, Teuva, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt Siparila Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ puutuotteiden teolliseen valmistukseen Teuvan tehtaalle.

Asiakkaamme Siparila Oy on puun hienoista ominaisuuksista inspiroituva alan suunnannäyttäjä. Perinteikäs, kotimainen yritys on toiminut v. 2003 alkaen, ja vain kahdessa vuosikymmenessä se on kasvanut kansainväliseksi puualan edelläkävijäksi. Yrityksen laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat ulkoverhous- ja sisustuspaneelit, piharakentamisen tuotteet sekä liimalevyt.

Siparila Oy haluaa tehdä puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellisen kokemuksen niin kodin sisustajalle kuin ammattirakentajallekin. Lue lisää: https://www.siparila.com/

Työtehtävät ovat helposti opittavissa joten edellytyksinä on vain hyvä asenne sekä omatoiminen ja aktiivinen työskentelyote. Työtehtävät koostuvat sahaus- ja pakkaustehtävistä.

Omaat tarkan ja huolellisen työotteen sekä motivaatiota kehittää ammattitaitoasi puunjalostuksen alalla. Työturvallista asennetta työhön ja työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat vuokratyösuhteena Bolt.Works Oy:n kautta, jonka jälkeen tavoitteena on työllistyä Siparila Oy:n omille kirjoille. Etsimme siis tekijää, joka on halukas sitoutumaan työhön pitkäaikaisesti. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa 6-14.30 ja 14.30-23

Kiinnostuitko? Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Saara Viinikainen, 050 479 9458, saara.viinikainen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1347098