Sairaanhoitaja, leikkaushoitotyö, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 2829,14€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme työstään innostuneita sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen leikkaus- ja anestesiayksikköön!

Leikkaus- ja anestesiayksikön sairaanhoitajana työskentelet aktiivisena osana moniammatillista ja osaavaa tiimiämme Lapin keskussairaalassa. Lapin hyvinvointialueella toimiva Lapin keskussairaala on yksi laajan päivystyksen sairaaloista. Osastomme moderneissa ja hyvin varusteluissa uusissa tiloissa työskentelee 70 henkilöä kolmivuorotyössä. Hoidamme useiden eri erikoisalojen potilaita vauvasta vaariin. Käytössämme on 10 leikkaussalia ja 16 heräämöhoitopaikkaa. Olemme kehittäneet toimintaamme ja aloittaneet päiki 23-h toiminnan viime vuonna. Vuositasolla teemme noin 7000 leikkausta, joista päivystystoimenpiteitä on 30%.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Meillä on tarjolla kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia leikkaus- ja anestesiayksikön erinäisiä tarpeita huomioiden. Moniammatillisessa tiimissä työskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä jakaa asiantuntemustasi. Käytössämme on Lesu-toiminnanohjausjärjestelmä ja Antti-anestesiaohjelma.

Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on toimintalähtöinen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu hyvin. Lisäksi tuemme henkilöstön hyvinvointia mm. Smartum-edulla.

Lapin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa niin ikään monipuolista vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsille ovat moninaiset ja lähellä. Rovaniemi on sopivan kokoinen kaupunki lähellä luontoa, josta on hyvät kulkuyhteydet etelään ja halutessasi olet tunturissa alle tunnissa.

Odotamme sinulta hyviä perioperatiivisen sairaanhoitajan taitoja ja/tai halua oppia sekä kehittyä työssä. Odotamme sinulta lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa, kehittämislähtöistä työotetta, tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta sekä vastuullista työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 829,14 €/kk. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtävän aloitus voidaan sopia joustavasti sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä terveystodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämään rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 20.5.2025 klo 15:00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599768/fi_FI