Fysioterapeutti, Kuntokeskus Energy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko intohimonasi kehittää asiakkaidesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja haluat monipuolisen sekä mielenkiintoisen työn?

Nyt meillä on tarjolla työpaikka kasvavassa perheyrityksessä hauskan tiimin kanssa!
Kuntokeskus Energy on perustettu 1995 ja toimintamme laajentuessa tarvitsemme timanttista hyvinvointialan osaajaa joukkoomme. Haemme työtehtävään ammatinharjoittajaa tai kevytyrittäjää.

Odotamme, että olet rennolla asenteella varustettu, positiivinen ja hauska tyyppi sekä omaat liikunnalliset elämäntavat. Olet helposti lähestyttävä, muita innostava ja inspiroiva sekä kaikki tekemisesi on asiakaslähtöistä. Omaat tahtoa ja kunnianhimoa kehittyä työssäsi rautaiseksi alan ammattilaiseksi sekä uskallat heittäytyä uusiin haasteisiin mukaan.
Toimenkuvanasi on huolehtia asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista hieronnan, fysioterapian ja/tai valmennuksen kautta. Vastaat asiakkaiden laadukkaasta, turvallisesta ja kehittävästä harjoittelusta, olipa kyseessä sitten yksilö tai pienryhmät. Odotamme työltäsi monipuolisuutta, hauskuutta ja onnistumisen fiiliksiä. Yhdessä muun tiimin kanssa olet tärkeä osa keskuksemme lämminhenkistä ja ystävällistä ilmapiiriä, jossa tuemme aina toisiamme.

Tarjoamme sinulle loistavat puitteet kuntoutus- ja valmennustyön parissa sekä erinomaiset ansaintamahdollisuudet, jossa sinun on mahdollista omalla työpanoksellasi vaikuttaa tulotasoosi. Palkkaus on provisioperusteinen ja tuloissa voit päästä kokemuksesta ja hoitotoimenpiteistä riippuen jopa yli 30€ tuntipalkkaan. Tarjoamme vahvan tiimin tuen taustallesi, erinomaiset edut ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä. Liity osaksi vauhdikasta, onnellista tiimiämme ja pääset mukaan kehittämään Kuntokeskus Energyn huikeaa kasvutarinaa, jossa vain taivas on rajana!

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Jätäthän meille hakemuksesi sähköpostitse 31.5.2024 mennessä. Arvostamme videohakemusta, joka ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys tehtävään valituksi tulemiselle.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten laita hakemus sisään pian!
Lisätietoa työtehtävästä: aleksi.inkinen@kuntokeskusenergy.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aleksi.inkinen@kuntokeskusenergy.com