CNC-Koneistaja, Pro Estore Oy, Biisoni Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pro Estore Oy on toiminut vuodesta 2000 alkaen. Panostamme alan huippuosaamiseen ja tuotantolaitteisiin, näin tarjoamme palveluitamme korkealla laatutasolla. Tarjoamme koneistus-, hienomekaniikka- ja kokoonpanopalveluita.

Asiakkaitamme ovat korkeaa laatua ja täsmällisiä toimituksia arvostavat mekaanisten, optisten ja elektronisten laitteiden valmistajat, joiden joukossa on useita menestyviä suomalaisia vientiyrityksiä. Pro Estore Oy on vakavarainen, kasvava ja kehittyvä yritys. Tuotantoyksikkömme sijaitsevat Nivalassa ja Rovaniemellä. Kokonaisuudessaan Pro Estore Oy työllistää 75 alan ammattilaista, joista 58 työskentelee Nivalassa.

Haemme Nivalaan Pro Estore Oy:lle CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Mitä tulisit meillä tekemään?

Meillä on tarjolla töitä uraansa aloittavalle tekijälle ja myös ammattilaiset pääsevät haastamaan itseänsä. Työtehtäviisi kuuluu pitkien sarjojen (jopa 120t kappaletta) koneistus ja ohjelmointi. Konekantamme on optimoitu toistuvien, sarjatyönä tehtävien kappaleiden tarkkaan ja laadullisesti vaativaan valmistukseen. Koneistuspalvelut teemme eri materiaaleille esim. alumiinit, teräkset, ruostumattomat teräkset, värimetallit sekä tekniset muovit. Tehtävässä pääset hallitsemaan 2-3 sorvia samanaikaisesti, joten paikallaan sinun ei tarvitse olla. Saat reilun perehdytyksen kokeneemmilta.

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työpaikkasi sijaitsee Hopeatiellä Nivalassa.

Mitä me etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on vahva motivaatio työntekoon ja tekevä asenne. Toivomme, että sinulla on alan koulutus taustallasi. Siemensin ohjauksen, ohjelmisto-osaamisen ja teknisten piirrustusten lukutaidon katsotaan eduksesi. Tärkeintä meille on, että haluat pyrkiä kehittämään ammattitaitoasi ja pystyt sitoutumaan työhön, me annamme sinulle tähän avaimet laadukkaiden koneiden ja koulutuksen muodossa. Tehtävässä tarvitset täydellistä suomen kielen osaamista.

Mitä me tarjoamme?

Pro Estorella viihdytään, tämän osoittaa työntekijätyytyväisyys ja pitkät työurat. Työntekijöiden koulutus, nousujohteinen kehitys ja investoinnit uusiin teknologioihin ovat talon tärkeimpiä työkaluja. Ketterästä työskentelytavastamme on karsittu turha byrokratia pois, ja toimimme yhtenä tiiminä.

Työt pääset suorittamaan kahdessa vuorossa, 6-14 ja 14-22. Tehtävän palkkaus osaamisesi mukaan. Työsopimus allekirjoitetaan Biisoni Pohjanmaa Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Biisonille Roopeen 050 475 2852 tai sähköpostitse roope.takala@biisoni.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/4187736-cnc-koneistaja-pro-estore-oy/307238bf-93f6-4393-bf0f-6818ede38daf