Business Controller, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko jo jonkin verran kokemusta omaava talouden osaaja ja kiinnostunut urasta Business Controllerina? Tule meille Baronalle tukemaan paremman työelämän rakentamista!

Etsimme nyt Barona konsernin talouteen Business Controlleria vastaamaan emoyhtiön Barona Oy:n funktioiden raportoinnista. Tulet osallistumaan mm. kuukausiraportointiin, ennustamiseen ja budjetointiin, investointilaskentaan ja projektien seurantaan sekä sisäiseen laskutukseen. Lisäksi työpöydältäsi voi löytyä erilaisia ad hoc-analyysejä. Toimit lähellä konsernitoimintoja ja ympärilläsi tapahtuu paljon kaikkea mielenkiintoista, joten mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan tehtävänkuvassa on myös muokkauksen varaa ja voit osallistua myös konserniraportoinnin tehtäviin unohtamatta teknologioidemme kehittämistä.

Yksin ei tässä tehtävässä tarvitse pärjätä, vaan tukenasi toimii muu controlling-tiimi, esihenkilösi Head of Business Controlling sekä talousjohtajamme. Lisäksi teet läheistä yhteistyötä konsernin funktioiden ja muun taloushallintomme kanssa.

Odotamme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta talouden tehtävistä, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vahvoja Excel-taitoja. Kokemus IBM Planning Analytics-järjestelmästä katsotaan eduksi. Toivomme, että nautit työskentelystä dynaamisessa työympäristössä ja uskallat myös tuoda omia näkemyksiäsi esiin. Kuulemme niitä mielellämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Baronan talouden aitopaikalta. Pääset näkemään ja kokemaan monipuolisesti talousjohtamiseen liittyviä asioita myös konsernitasolla. Arvomme vapaus ja vastuu todella näkyvät ja meillä saa aidosti tuoda esiin kehitysehdotuksia ja kokeilla asioita. Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, meillä on töissä huippua porukkaa ja töitä tehdään hyvällä fiiliksellä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV palkkatoiveesi kera 12.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Aloitus mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Lamminen. Sannan tavoittaa ma-to numerosta +358 50 340 9104 tai sähköpostitse sanna.lamminen@barona.fi. Huomioithan, että tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostilla saapuvia hakemuksia.

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662a4d264337b3001f177b67