Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja erikoiskuljetuksiin, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii itselleen ammattitaitoisia, motivoituneita ja työtä pelkäämättömiä yhdistelmäajoneuvon kuljettajia. Jos olet hakemassa kuljetusalan töitä, missä jokainen päivä todennäköisesti on erilainen, niin tämä paikka on kuin tehty sinulle! Voit olla valmiiksi jo alan "rautainen ammattilainen", mutta kokemusta voit myös paikata hyvällä asenteellasi ja työmotivaatiollasi.

Asiakkaamme Kuljetus Welin on Varkautelainen, vuonna 1952 perustettu perheyritys. Asiakkaamme tuottaa kuljetus- ja logistiikkapalveluita mm. metsä-, rakennus- ja metalliteollisuuteen. Kuljetukset ovat erikoistuneet varsinkin projekti- ja erikoiskuljetuksiin, mutta myös kappale- ja massatavarakuljetuksiin.

Pääasiallisena tehtävänäsi on kuljettaa erilaisia teollisuuden erityiskuljetuksia. Näitä voivat olla mm erilaiset lämmönvaihtimien kuljetukset, työkoneiden kuljetukset jne. Työkoneet ovat esimerkiksi maanrakennus- tai maatalouskoneita (Traktorit, avantit, pyöräkuormaajat jne). Kalustosta noin puolet on tarkoitettu suorittamaan ylileveitä, -korkeita, -pitkiä ja -painoisia kuljetuksia. Pääosa kuljetuksista tapahtuu käyttäen puoliperävaunua. Osa vaunuista on kääntyväpyöräisiä ja jatkettavia, joita käytetään aina kuljetuksen näin vaatiessa. Pisimmät yhdistelmät ovat HCT 34,5m. Kuljetettava tavara vaihtelee niin sanotusti "laidasta laitaan".

Työssäsi tarvitset:

- BECE-ajokortin
- Voimassa olevan kuljettajakortin ja ammattipätevyyden
- Voimassa olevan työturvallisuus-, tieturva1- ja hätäensiapukortin
- Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä
- Sujuvaa Suomen kielen taitoa
- Hyvää peruskuntoa

Tämän lisäksi odotamme sinulta maalaisjärkeä, huolellisuutta, reipasta ja jämäkkää työotetta sekä halua kehittyä alallasi. Sinun tulee pystyä hahmottamaan kokonaisuuksia mm. lastauksen osalta. Osaat myös ajaa työkoneita siinä määrin, että saat ne itsenäisesti lastattua kyytiin. Osaat myös joustaa tarvittaessa.

Arvostamme, mutta emme vaadi:

- Voimassa olevaa kappaletavara ADR-korttia, nosturikorttia ja rataturvakorttia
- Englannin kielen taitoa

Työtä on arviolta tarjolla muutamia kuukausia, asiakkaamme projektin ja kesälomien tuurauksen ajaksi. Hyvän työntekijän on myös mahdollista vakinaistua.

Työ sisältää reissutyötä, joten autossa yöpymisen ei tulisi olla ongelma. Yleisesti reissut kestävät noin viikon kerrallaan.

Palkkaus on vähintään AKT työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja työstä ja siihen liittyvistä asioista:

Pekka Puoskari
Yhteyspäällikkö
pekka.puoskari@bolt.works
+358505775875

Marjaana Rousu
Aluepäällikkö
marjaana.rousu@bolt.works
+358504773807
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1343539