Terveyskeskuslääkäri, Kalajärven terveysasema, Es, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kalajärven terveysasema on inhimillisen kokoinen työyhteisö, jossa työskentely on sujuvaa ja oman väestön potilaat tulevat aidosti tutuksi.

Panostamme lääkäreiden koulutukseen ja ohjaukseen - jokaisen työntekijän ammatillisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää. Kokeneen lääkärin konsultaatiotuki on käytettävissä joka päivä. Toimipaikkakoulutusta on viikoittain. Lisäksi YEK-vaiheen lääkäreille ja yleislääketieteeseen erikoistuville on omat koulutusohjelmansa ja kaikille koulutusvaiheessa oleville on nimetty henkilökohtainen ohjaaja.

Olemme jo kokeneita tiimimalliterveysasematyössä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti ruohonjuuritasolta lähtien. Tehtävääsi kuuluu monipuolista terveyskeskuslääkärin vastanottotyötä ja halutessasi myös neuvolatyötä.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan. Otamme huomioon myös osa-aikaisuustoiveet.

Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Työpaikan nimi ja osoite: Kalajärven terveysasema, Ruskaniitty 4, 02970 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / vko
Tehtävä on määräaikainen ja virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-791-23/fi_FI