Nuorisokodin ohjaaja, sosiaalialan ohjaaja (AMK),, JST Aves Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan joukkoomme!
Tervetuloa työskentelemään kanssamme Nuorisokoti Harjurinteelle. Etsimme joukkoomme lastensuojelualan ammattilaista.

Nuorisokoti Harjurinne on lastensuojelun erityisyksikkö, joka sijaitsee Vaajakoskella Jyväskylässä. Yksikössä olemme suuntautuneet 10-17-vuotiaiden psyykkisesti oireilevien, sekä päihdeongelmaisten lasten hoitoon ja kasvatukseen. Vastaamme kiireellisen sijoituksen tarpeeseen, jonka lisäksi yksikössämme järjestetään arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Työtä, joka merkitsee
Tarjoamme työpaikan, jossa työlläsi on aidosti merkitystä. Me rohkaisemme työntekijöitämme kouluttautumaan ja kehittymään entistä paremmiksi ammattilaisiksi. Kannustamme kaikkia osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Luotamme vahvasti työntekijöidemme ammattitaitoon, ja siksi heillä onkin vapaus vaikuttaa työhönsä ja tehdä sitä omaksi tuntemallaan tavalla. Haluamme, että tulet onnistumaan kanssamme!

Odotamme sinulta:
-esim. sosionomin AMK-tutkintoa (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) tai muu sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan AMK-tason tutkinto.
-Työntekijällä tulee olla joko perustutkintoon sisältyvänä mielenterveys -tai/ja päihdetyön opinnot tai työntekijän tulee sitoutua erityisalaan liittyvän ammatillisen täydennyskoulutuksen suorittamiseen.
-Arvostamme vaativiin kasvatustehtäviin soveltuvaa aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä sijaishuollon parissa.
-Lapsi- ja/tai nuorisopsykiatrinen sekä päihdetyön osaaminen voidaan katsoa eduksi ohjaajaa valittaessa.
-Tehtävä edellyttää ammattimaista työotetta, hyviä tiimityötaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, halua ja kykyä aktiiviseen yhteistyöhön perheiden, muiden läheisten ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa.
-Kyky sitoutua tavoitteelliseen, pitkäjänteiseen työskentelyyn ovat asioita, joita arvostamme tehtävään valittavalta henkilöltä.
-Arvostamme iloista mieltä, joustavuutta, tiimityötaitoja, kehitysmyönteisyyttä ja vastuullista otetta työssä.

Työsi pitää sisällään:
-Ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta.
-Työhösi kuuluu omaohjaajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Työhyvinvointia ja tekemisen iloa!

Työsuhteessa tarjoamme sinulle:
-Näköalapaikan laadukkaiden lastensuojelupalveluiden toteuttajana ja kehittäjänä.
-Joustavan, kannustavan ja kasvavan perheyrityksen toimintaympäristön ja vahvan tuen työpaikan, jossa arvostetaan työntekijöitä.
-Haastavan ja mielenkiintoisen työn
-Tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi
-Työvuorotoiveet huomioidaan, halutessasi voit tehdä pitkiäkin vuoroja.
-Smartum kulttuuri- ja liikuntaedun
-Työterveyshuollon (Mehiläinen Oy)
-Säännölliset lisäkoulutukset

Meillä tehdään lastensuojelutyötä isolla sydämellä ja iloisella meiningillä, liity mukaan tiimiin!

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työntekijä valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ota pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa yksikön johtaja Kati Sipiläinen 044 7180231 tai projektijohtaja Jussi Savonen 044 754 5435, klo 12-13.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jussi.savonen@solum.fi