Laitoshuoltaja, Siilinjärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siivousalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Siilinjärven kunnassa, jossa olet laitoshuoltajana osa mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Laitoshuoltajan työ käsittää ylläpito- ja perussiivousta.

Siilinjärven kunnan puhtauspalveluissa on avoinna laitoshuoltajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä Hamulan koululle. Hamulan koululla on noin 360 oppilasta. Laitoshuoltajan tehtävään kuuluu lounasaikana koulun palvelukeittiöllä astiahuoltoon osallistuminen.

Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön, kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen vaikka oppisopimusopiskelun tai työnkierron avulla.

Laitoshuoltajan tehtävä edellyttää motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja valmiutta muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto, muu vastaava koulutus tai alan työkokemusta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen (38,25 h/vk) ja niissä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa.

Jos olet kiinnostunut muista avoinna olevista tehtävistämme, teethän jokaiseen paikkaan oman hakemuksen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597971/fi_FI