Myynti/ Front Desk -työntekijä, Beyond Arctic, Beyond Arctic Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Beyond Arctic on johtava valokuvausretkien järjestäjä Rovaniemellä ja Levillä. Olemme erikoistuneet luonto- ja seikkailuaktiviteetteihin. Luomme ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme, jotka etsivät aitoja ja tasokkaita luontoelämyksiä. Ydinarvojamme ovat pienryhmissä liikkuminen, joustava toimintatapa ja tahto ylittää asiakkaittemme odotukset ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua valokuvaukseen keskittyen.

Etsimme tiimiimme Myynti/ Front Desk -työntekijöitä talvikaudelle 2024-2025!

Jos olet ulospäinsuuntautunut, hyvä tiimityöskentelijä ja kiinnostunut työskentelystä Lapin matkailussa, saatat olla etsimämme henkilö!

Front Desk -työntekijän vastuulla on varmistaa, että asiakkaiden viestintä Beyond Arcticin kanssa on ystävällistä, tehokasta ja mutkatonta. Front Deskin monipuoliseen toimenkuvaan ja päivittäisiin työtehtäviin kuuluu sähköpostiviesteihin ja puheluihin vastaaminen, aktiviteettipakettien suunnittelu ja myyminen, asiakaspalvelu, toimisto- ja työtilojen kunnossapito, opaskapasiteetin ylläpito yhteistyössä operointitiimin kanssa ja muut toimistotehtävät.

Odotamme hakijoilta B-ajokorttia ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, organisointitaitoa ja kykyä toimia nopeatempoisessa työympäristössä hyvällä asenteella. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kokemus asiakaspalvelutyöstä ja varausjärjestelmien käytöstä on eduksi, mutta tehtävään koulutetaan.

Mitä Beyond Arctic tarjoaa sinulle?
Beyond Arcticilla saat olla osa innovatiivista ja seikkailuhenkistä tiimiä kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi hyvässä ja tiiviissä työporukassa. Koulutamme ja tuemme kehittymistäsi työsuhteesi aikana.

Front Desk -työntekijöitä etsitään Rovaniemen toimistolle.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen annika@beyondarctic.com aiheella Front desk -työntekijä. Työ alkaa syys-marraskuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:annika@beyondarctic.com