Turvajärjestelmäasentaja, Certego Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vakituiseen työsuhteiseen turvajärjestelmäasentajaa Kuopion yksikköön!

Meille on tärkeää, että olet motivoitunut oppimaan ja kehittymään sekä innostut haasteista että vaihtelevista tehtävistä. Sopivan henkilön löytyessä myös oppisopimus on mahdollinen.

Meillä CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa turvajärjestelmäprojekteissa. Saat tueksesi osaavan tiimin tuen, joka vahvistaa kehittymistäsi turvajärjestelmien ammattilaisena.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat:

- asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä

- kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä

- hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Haemme tehtävään oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi vastaavista tehtävistä ja se katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä myös oppisopimuskoulutus on mahdollinen. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Itä-Suomen alueella.

Tehtävä edellyttää nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten.

Mikäli tehtävä vielä askarruttaa, käy tutustumassa asentajamme Jonnan työpäivään tästä (https://www.certego.fi/meidan-uratarinoita/turvajarjestelmaasentaja-jonna-virolainen-uratarina)!

CERTEGOn arvot kiteytyvät niin sisäisesti kuin ulkoisestikin kolmeen meille erityisen tärkeään osa-alueeseen:

- Minä olen vastuullinen

- Olemme innokkaita parantamaan

- Yhdessä teemme asioista helppoa

Lue lisää arvoistamme sekä CERTEGOsta työnantajana nettisivuiltamme (https://www.certego.fi/tyopaikat/certego-tyopaikkana)!

CERTEGO tarjoaa sinulle
mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat ateriaedun lisäksi käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut, työsuhdepyöräedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 26.5.2024 mennessä. Hae mukaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.certego.fi/jobs/4102177-turvajarjestelmaasentaja