Mittariasentaja, Elvera Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sähköliiketoimintaan Pohjois-Karjalaan
Mittariasentajia

Mittariasentajan työtehtäviin kuuluvat sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt. Työt sijaitsevat asiakkaiden tiloissa, joten työssä menestyminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä. Työt alkavat elokuussa 2024.

Odotamme sinulta vähintään puolen vuoden kokemusta sähköalalta, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ahkeruutta ja reipasta otetta. Haluat olla osa ammattimaista henkilöstöämme varmistamassa asiakkaidemme sähkönjakelua myös häiriöiden ja poikkeusolojen aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessämme sekä mainiot henkilöstöedut: ePassin, työsuhdepyörän, laajan työterveyshuollon ja laajan terveysturvavakuutuksen.

Elverassa saat tehdä merkityksellistä työtä ja kasvavassa yhtiössämme sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Teemme töitä arvojemme mukaisesti yhdessä, inhimillisesti, ammattiylpeydellä ja rohkeasti. Saat ympärillesi tiimin, joka tekee töitä tosissaan, muttei totisena.

Paikallisesti vahva ja maantieteellisesti laaja toimintaympäristömme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ja urapolkuja itsesi näköisen tulevaisuuden rakentamiseksi.

Lisätietoja tehtävistä antavat projektipäällikkö Tuomo Pöllänen, p. 050 326 1779 tai tuomo.pollanen@at)elvera.fi tai palvelupäällikkö Jaakko Pakarinen, p. 050 464 4531 tai jaakko.pakarinen(at)elvera.fi.

Hae tehtävään viimeistään 30.6.2024 hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.elvera.fi/bgy7c-mittariasentaja?locale=fi-FI