Kesätyö: Hoiva-avustaja Hämeenlinnaan, Sivina Kotipalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme reipasta ja iloista hoiva-avustajaa/ lähihoitajaa Hämeenlinnan tiimiimme heinäkuulle lomatuuraajaksi! Säännöllistä työtä on tarjolla kolmeksi viikoksi, ja halutessasi sinulla mahdollisuus tehdä meillä keikkatyötä tämän lisäksi hoiva-avun tai kotisiivouksen parissa!

Hoiva-avustajan työ on monipuolista ja joustavaa päivätyötä, jota tehdään asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Työssäsi vastaat mm. asiakkaan suihkutuksesta ja ulkoilusta, sekä tarjoat kaupassakäyntiavun. Lääkehoitoa tai muuta sairaanhoidollista työtä tähän työhön ei juurikaan sisälly. Hoidat työtäsi itsenäisellä työotteella asiakkaidesi kodeissa.

Toivoisimme, että sinulla olisi ammatillista kokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja osaamista kohdata avustettava empaattisesti ja hänen tarpeitaan kuunnellen.

MEILTÄ SAAT:

-Säännöllisen, mutta joustavan arkipäivätyön
-Mahdollisuuden kohdata jokaisen asiakkaan ajan kanssa, vailla jatkuvaa kiirettä
-Toimivan ja kivan työyhteisön
-Lähiesihenkilösi Terhin tuen sitä tarvitessasi
-Aktiivisen työhyvinvointitoiminnan
-Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
-Hyvät jäsenedit Fitness24Seven-kuntokeskuksissa
-Yli 20h/viikossa tekeville: Yksityisen työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun

SAATAT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS...

...osaat kohdata asiakkaan aidosti ja empaattisesti ja jos sinulla on aito halu auttaa asiakkaita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Olet täsmällinen ja huolellinen, sekä tulet ymmärretyksi ja pystyt kommunikoimaan suomen kielellä. Tässä työssä tarvitset hygieniapassin, ensiapukortin, sekä b-ajokortin. Voit olla koulutuseltasi mm. lähihoitaja tai hoiva-avustaja.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sivina.fi/toihin-sivinaan/tyopaikkailmoitus/?tyopaikkaid=201396288