Tarjoilija, Ravintola Isabella, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 14€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko oma-aloitteinen, nautit asiakaspalvelusta ja etsit mukavaa kesätyötä?

Etsimme nyt tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Rantaravintola Isabellan hurmaavaan vesistö miljööseen. Rantaravintola Isabella on Vilppulankosken venesatamassa sijaitseva suosittu lounas- ja Á la carte ravintola.
Täällä pääset tekemään monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Ravintolan yhteydessä on kesäisin iso terassi.

Tarjoilijana sinä pääset vastaanottamaan asiakkaita, esittelemään ja myymään ruoka- ja juomatuotteita sekä tarjoilemaan niitä. Tarjoilijana sinä huolehdit myös työympäristön siisteydestä ja puhtaudesta. Lisäksi tarjoilija huolehtii asiakkaiden laskuttamisesta ja vastaa raha- ja maksuliikenteestä. Tarjoilijan tehtävät ovat mukavan monipuolisia ja jokainen työpäivä on varmasti erilainen.

Hakijalta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, lounas, salityöt, baarityöt). Etsimme ensisijaisesti tehtävään kokenutta tekijää, joka pärjää myös tarvittaessa itsenäisesti salipuolen tehtävissä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävään vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi sekä vähintään 18 vuoden ikä. Hakijalta odotamme reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävässä pärjäät hyvällä asenteella ja asiakaspalveluhenkisyydellä. Töitä pääset tekemään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa asiakkaita palvellaan aina hymyssä suin. Saat työhösi perehdytyksen ja tukenasi on ammattitaitoinen työporukka.

Töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka. Tunteja tarjoilijalle tarjolla ainakin 37,5/vko, mutta tunteja voi olla myös enemmänkin kesäsesongin ollessa parhaimmillaan. Töitä tehdään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta) ravintolan aukioloaikojen mukaan. Palkkaus tehtävään matkailu- ja ravintola alan TES:n mukaan tai sovitusti, esim 14e/h.

Oletko valmis hyppäämään mukaan tiimiin?
Hae tehtävään pian ohessa olevasta linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/19706 tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Á la carte kokki, Rantaravintola Isabella". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Rantaravintola Isabellan toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.isabellaravintola.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/19706