Kesätyö, risteilymyyjä, Höyrylaivaosakeyhtiö s/s, Höyrylaivaosakeyhtiö s/s Ukkopekka
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Höyrylaiva s/s Ukkopekka ja Herrankukkaro etsii iloiseen joukkoonsa risteilymyyjää kesäsesongille 2024!

s/s Ukkopekka on Saaristomeren viimeinen aito matkustajahöyrylaiva, joka on tunnettu illallisristeilyistä Loistokarin saarelle sekä Turun ja Naantalin välisestä risteilyliikenteestä. Höyrylaivaperinteen ylläpitäminen on kunniatehtävämme ja Ukkopekka on näkyvä osa Turun kesää.

Herrankukkaro on vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka Naantalin Rymättylässä, keskellä kauneinta saaristoa. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti.

Risteilymyyjänä tehtäviisi kuuluu mm. risteilyvarausten vastaanottaminen, varausten koordinointi, lipunmyynti, laskutus sekä matkustajamäärien raportointi. Lisäksi olet operatiivisen toiminnan avainhenkilö, joka huolehtii tiedonkulusta laivan ja muun myyntitiimin välillä. Osallistut myös taloushallinnon prosesseihin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä ja itsenäistä otetta työhön. Olet kielitaitoinen, kaupallisesti orientoitunut, järjestelmällinen ja tarkka. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa, sähköistä varausjärjestelmää sekä kassakonetta.

Me tarjoamme aurinkoisen ja viihtyisän kesätyön Aurajoen paraatipaikalla, kansainvälisestikin tunnetuissa matkailuyrityksissä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti tiistaista perjantaihin kello 9 ja 18:30 välille. Mahdollisesti myös maanantaisin voi olla satunnaisia vuoroja klo 9-16:30, mutta niistä sovitaan tapauskohtaisesti. Toivomme joustavuutta työajoissa, sekä sopeutuvaisuutta sesonkiajan hektiseen työtahtiin.

Olisitko sinä oikea henkilö täydentämään ketterää myyntipalvelun tiimiämme ja tarjoamaan asiakkaillemme onnistuneita matkailuelämyksiä? Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekry@ukkopekka.fi viimeistään 6.5.2024 mennessä. Kirjoitathan viestin aiheeksi "RISTEILYMYYJÄ".
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Meri, musiikki, ilo ja yhdessäolo - niistä on meidän kesämme tehty. Ei kesää ilman Ukkopekkaa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@ukkopekka.fi