Kokki Jyväskylän keskustaan, Jyväskylä, Bolt.Works Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
- Hae viimeistään 26.5.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme KOKKIA asiakkaallemme Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevaan ravintolaan!
Työtehtäviisi kuuluu keittiön siisteyden ylläpito, ruokien esivalmistelu sekä ruoan valmistus oman osaamisesi mukaan. Sinun ei tarvitse olla alan kokenut ammattilainen, mutta jonkin verran kokemusta ruoan valmistuksesta tulisi löytyä.
Etua työssä on, jos sinulla on kokemusta napolilaisen pizzan valmistuksesta, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
Työtä tehdään ma-la aikavälillä ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Ravintola tarjoilee maittavaa lounasta sekä a la carte -annoksia.
Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävät arviolta ainakin elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen kesän jälkeen. Työtunnit min. 90 h /3 vko.
TOIVOMME SINULTA
- Aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä ja ruoan valmistuksesta
- Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyjä
- Reipasta asennetta työntekoa kohtaan
- Tehokasta ja huolellista työskentelyotetta
- Suomen kielitaitoa
- Hygieniapassia
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
TARJOAMME SINULLE
- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Ammattilaisista koostuvan tiimin tuen
- Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
- Työterveyspalvelut Terveystalolla heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
- Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti
HAE MUKAAN!
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
#kesäduuni2024
Lisätietoja voit kysyä ma-pe kello 8-16 välisenä aikana Rikulta 0504648743.
Työtehtäviisi kuuluu keittiön siisteyden ylläpito, ruokien esivalmistelu sekä ruoan valmistus oman osaamisesi mukaan. Sinun ei tarvitse olla alan kokenut ammattilainen, mutta jonkin verran kokemusta ruoan valmistuksesta tulisi löytyä.
Etua työssä on, jos sinulla on kokemusta napolilaisen pizzan valmistuksesta, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
Työtä tehdään ma-la aikavälillä ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Ravintola tarjoilee maittavaa lounasta sekä a la carte -annoksia.
Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävät arviolta ainakin elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen kesän jälkeen. Työtunnit min. 90 h /3 vko.
TOIVOMME SINULTA
- Aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä ja ruoan valmistuksesta
- Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyjä
- Reipasta asennetta työntekoa kohtaan
- Tehokasta ja huolellista työskentelyotetta
- Suomen kielitaitoa
- Hygieniapassia
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
TARJOAMME SINULLE
- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Ammattilaisista koostuvan tiimin tuen
- Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
- Työterveyspalvelut Terveystalolla heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
- Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti
HAE MUKAAN!
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
#kesäduuni2024
Lisätietoja voit kysyä ma-pe kello 8-16 välisenä aikana Rikulta 0504648743.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1337392