CNC-koneistaja Alajärven seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme perinteikkäälle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

CNC-koneistaja Alajärven seudulle

Tehtävänkuva

Tehtäviisi tulee kuulumaan erittäin vaihtelevan kokoisten metallikappaleiden työstäminen muun muassa Fanuc, Haas tai Mitshubishi ohjatuilla CNC-koneilla. Tehtävä voi sisältää osaamisesi mukaan joko asetusten säätöä tai ohjelmointityötä. Työkielenä voit käyttää joko suomea tai englantia. Asiakasyrityksessämme työskennellään pääasiassa 2-vuorossa, mutta kiirehuippuluontoisesti odotamme sinulta myös 3-vuorovalmiutta.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Voit olla koneistustehtävissä jo kokenut konkari, tai alan tulevaisuuden tähti. Arvostamme metallialan koulutustaustaa, sekä tuntemusta erilaisista koneistusmenetelmistä ja -ohjauksista. Eduksesi katsomme konepiirustustenlukutaidon, sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen tehtävän koneistuksen parissa. Asiakasyrityksemme takaa sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, ja on valmis sitoutumaan sinuun pitkällä tähtäimellä. Tukenasi asiakasyrityksemme nykyaikaisissa tuotantotiloissa työskentelee innostavat ja kannustavat työkaverit, joille työn laatu on kunnia-asia.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille työkokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on hyvä hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Alajärven seutu

Työaika: Kokoaikainen, vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4048757-cnc-koneistaja-alajarven-seudulle