Laborantti, AA Sakatti Mining Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme määräaikaiseen (1.6.2024-31.12.2026) työhön Kempeleen toimipisteeseemme kahta laboranttia. Työntekijän toimenkuvana on rikastusprosessien suorittaminen tutkimustyössä, jossa työvaiheina ovat vaahdotus, jauhatus ja magneettierotus.

Työhön sisältyy mainittujen työvaiheiden suorittaminen, näytteiden suodatus ja punnitus, työvälineiden huolto ja kunnossapito sekä tulosten kirjaaminen. Mainittujen menetelmien hallinta aiemman kokemuksen myötä katsotaan eduksi.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Metallurgi Miika Peltoniemi puh. +358 (0)50 472 418

Haku alkaa 17. huhtikuuta 2024 ja päättyy 17. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki

AA Sakatti Mining Oy on Anglo Americanin vuonna 2011 perustettu suomalainen tytäryhtiö, jonka toimisto ja näytteenkäsittelytilat sijaitsevat Sodankylässä. Yhtiöllä on toimipiste myös Oulussa.

Tehtävänämme on suunnitella ja toteuttaa kaivos Sodankylässä sijaitsevan Sakatin esiintymän hyödyntämiseksi. Se sijaitsee 15 kilometriä Sodankylästä pohjoiseen. Alue on osittain Viiankiaavan soidensuojelualueella, joka on myös Natura 2000 -alue.

Sakatin monimetalliesiintymässä on tärkeiden perusmetallien, kuparin, nikkelin ja koboltin lisäksi arvometalleja, kuten platinaa, palladiumia, kultaa ja hopeaa. Sakatin metallit ovat vähähiilisyyteen siirtyvän yhteiskuntamme kannalta keskeisiä. Esiintymä on geologisesti erityinen korkeiden metallipitoisuuksiensa vuoksi. Sakatin kaltaiset malmilöydökset ovat harvinaisia ja maailmanlaajuisestikin niitä tehdään vain muutama vuosisadassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/laborantti/ZOQBEj