Koneistaja Seinäjoelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme on alansa edelläkävijä, jolla on kansainvälisesti toimivia asiakkaita laajasti ympäri Suomea. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi monipuolisesti teräksen parissa toimivaa yritystä, sillä etsimme heille osaajaa nimikkeellä

Koneistaja Seinäjoelle

Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisen ja modernin konekannan parissa. Koneistukset tehdään CNC-sorvaamalla, jyrsimällä tai vaaka- ja pystykaraisilla koneistuskeskuksilla. Tehtävässä koneistusta tehdään myös suuremmille yksittäiskappaleille, joten näemme etuna, mikäli sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä sinua tukee modernit koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen työyhteisö.

Etsimämme henkilö on jo kerryttänyt kokemusta koneistuksen parissa ja omaa alalle soveltuvan koulutustaustan. Toivomme sinulta löytyvän myös ohjelmointitaitoa sekä piirustustenlukutaitoa. Kuulemme mielellämme millaista kokemusta sinulla koneistuksen parista, joten kerrothan meille siitä hakemuksessasi.

Tarjoamme:

- Vakituisen työsuhteen luotettavassa yrityksessä.

- Työnantajan, joka välittää sinun henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista.

- Kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkkauksen.

- Kattavan perehdytyksen.

- Viihtyisän ja turvallisen työympäristön.

- Osaamistasi kehittävän työilmapiirin.

- Ammattitaitoiset ja mukavat kollegat.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän meille hakemuksesi jo tänään. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi!

Muuta

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Seinäjoki

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/2052645-koneistaja-seinajoelle