Parturi-kampaaja, Raymond HallHill Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Studio Arctic Stylen huipputiimiimme alasta innostunutta tekijää palkkatyöhön kuukausipalkalle. Meille on mahdollista työllistyä myös työssäoppimisen kautta ja osa-aikainen työskentely sovittavissa.

Olemme koko perheen parturi-kampaamo, joka sijaitsee Rovaniemellä Citymarketin kanssa samassa talossa. Asiakaspiirimme on vakiintunutta ja töitä saa tehdä monipuolisesti.

Työntekijöidemme jatkuva koulutus takaa, että saat aina ajantasaiset, trendikkäät ja toimivat työkalut, sekä tekniikat joka päiväiseen asiakastyöhösi. Lisäksi meillä on kattava ja monipuolinen tuotevalikoima työskentelyyn ja tuotemyyntiin. Käytössämme on mm. laadukkaat ja kattavat Wellan värit.

Tarjoamme sinulle ihanien työkavereiden lisäksi säännöllisen työajan (ma-pe),vapaat viikonloput. Hyvät ja jatkuvat lisäansaintamahdollisuudet, e-passi edun ja vuosilomat. Meillä peruspalkan (1909 - 2650 e/kk työkokemuksesta riippuen) lisäksi provisio 10% tuotemyynnistä joka kuukausi, sekä bonusraha 3 kk jaksoissa, joka keskimäärin on n. 100-400e. Provisiossa ja bonusrahassa ei ole yläkattoa, joten voit itse vaikuttaa ansioosi meillä.

Odotamme sinulta joustavaa, yhteistyökykyistä ja motivoitunutta asennetta.

Odotamme innolla hakemustasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:helikrisse@hotmail.com