Farmaseutti, Kuopion Eka Apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuopion 1. apteekki hakee mukavaan työyhteisöönsä farmaseuttia/proviisoriopiskelijaa kesälomien ajaksi ilta- ja viikonlopputöihin. Apteekkimme muuttaa Kuopion keskustasta Matkukseen huhtikuun 2024 lopussa ja avaamme apteekkimme uudessa liiketilassa toukokuun alussa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme ainakin kesälomien ajaksi kokoaika-, osa-aika- tai tuntityötä toivomusten mukaan.

Apteekissamme on laajat aukioloajat: ma - pe klo 9 - 20, la klo 10 - 19 ja su klo 11 - 18. Työhön kuuluu asiakaspalvelun ohella lähinnä verkkokauppa-asiakkaiden palvelua ja annosjakelua. Tilamme ovat uudet ja modernit, ja henkilökuntamme on iloista ja asiantuntevaa. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä, Easymedi hoitokotien tilauksissa ja Treet-verkkokauppa. Kuulumme Avainapteekkiketjuun. Apteekille on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja autoille on laaja parkkialue. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reippautta asiakaspalvelussa ja halua oppia uusia asioita.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen apteekki@kuopionensimmainenapteekki.fi. Vastaamme mielellämme haettavaan työhön liittyviin kysymyksiin (puh. 044 7442501).

Työsuhde on määräaikainen ja aloitus toukokuun 2024 alusta eteenpäin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pekka.suhonen@apteekit.net