Toimintaterapeutti, Suomen Kuntolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TOIMINTATERAPEUTTI, kuntoutusyksikkö

Etsimme kesäkuussa avautuvaan Hämeenkyrön erityisyksikköön toimintaterapeuttia. Toimenkuvassasi tuet ja ohjaat kasvatushenkilöstön kuntouttavaa työotetta, toteutat toimintaterapeuttista kuntoutusta yksikön lapsille ja nuorille, linjaat yhdessä omaohjaajien ja yksikön vastuuhenkilöiden kanssa lasten kuntoutustavoitteita ja sekä osallistut roolisi mukaisesti kasvatustyöhön. Kuntolassa on rakennettu tavoitteellisen yksilötyöskentelyn malli, jonka jalkauttamisesta vastaat Hämeenkyrössä. Tukenasi toimii Kuntolan vastaava toimintaterapeutti.

Kuntolat ovat vaativan sijaishuollon pienyksikköitä. Olemme erikoistunut psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti erittäin vaikeasti oireilevien nuorten intensiiviseen hoitoon sekä psykiatriseen ja toiminnalliseen kuntoutukseen. Nuoren kuntoutus voi edellyttää vahvaa terveydenhuollon ja vammaistyön osaamista. Mitoituksemme on huomattavasti tavallista lastensuojeluyksikköä korkeampi mikä tarkoittaa, että meillä on oikeasti aikaa kohdata lapsi tai nuori rauhassa. Yksikkökokomme ovat myös pieniä. Emme hoida päihteillä tai rikoksilla oireilevia lapsia tai nuoria. Tiimillä on aidosti aikaa nuorille, joiden toimintakyvyn edistyminen pienin askelin on työarkesi tärkein tavoite.

Edellytämme sinulta joustavaa ja positiivista työotetta, kokemusta lasten ja nuorten kuntoutuksesta. Työkokemus psykiatrian puolelta on eduksi. Osaat pilkkoa lasten ja nuorten haasteet harjoiteltaviksi taidoiksi, osaat iloita edistymisistä sekä hoksauttaa tiimiä kuntouttavasta työotteesta. Olet idearikas ja haluat rakentaa yhteistä arkea helpommaksi oman osaamisesi kautta. Osaat rajata, olet jämäkkä, mutta positiivisella ja lempeällä tavalla. Huumorintajuinen ja positiivinen ote on meillä eduksi.

Kuntolassa tarjoamme:

Erilainen ja innostava toimintaterapeutin työnkuva. Mahdollisuus rakentaa omanlainen paketti ja työskennellä osana tiimiä kehittyvässä yrityksessä.

Panostamme osaamiseesi! Koulutamme tiimejämme jatkuvasti. Sinulla on mahdollista päästä pitkiin koulutuksiin ja vahvistaa osaamistasi.

Voit vaikuttaa työvuoroihisi ja lomiisi.
Työvuorojen rytmitys on neuvoteltavissa. Toimintaterapeutti työskentelee minimissään myös yhden illan yksikössä, jotta pääset näkemään ja auttamaan arkea myös iltaisin.

Panostamme perehdytykseen.
Jokainen työntekijä perehdytetään kattavasti yksikön arkeen. Saat perehdytystä toimintaan, yksikön toimintatapoihin, lasten ja nuorten kohtaamiseen ja lisäksi kaikki työntekijämme käyvät AVEKKI-koulutuksen. Ennen yksikön avaamista pidämme yhteisen perehdytysviikon. Vastaava toimintaterapeutti on tukenasi tiiviisti.

Systemaattinen turvallisuustyö osana toimintaa. Meille on tärkeää, että henkilöstöllä on selkeät roolit, yhteiset toimintamallit ja mitoitus kunnossa. Haastavat tilanteet hoidetaan aina tiimillä ja turvallisesti.

Avoin työ- ja palautteenantokulttuuri sekä säännöllinen psykiatrin casetyönohjaus. Matala organisaatio ja selkeät vastuualueet tekevät työstäsi mielekästä.

Hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkkaus. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G25 (2772,93€ - 3047,60€) + henkilökohtainen lisä.

Meillä viihdytään! Työntekijöiden vaihtuvuus on todella pieni. Tiimimme ovat positiivisia ja vaalimme hyvää ilmapiiriä.

Työ alkaa kesäkuussa 2024 perehdytysviikolla.

Ota yhteyttä Niina Niva, niina.niva@kuntolat.fi / 040-5052699

Tutustu meihin lisää www.kuntolat.fi tai @kuntolat somessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.niva@kuntolat.fi