Määräaikaista ylivartija oikeustalolle Helsinkiin, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Etsimme määräaikaista ylivartijaa oikeustalolle Helsinkiin toimimaan kohde-esimiehen apuna esimiestehtävissä ja varmistamaan laadukkaan palvelun toteutuminen kohteessa. Määräaikainen työsuhde solmitaan opintovapaan sijaisuudeksi 14.3.2026 saakka.

Ylivartijatehtävien lisäksi valittava henkilö osallistuu kohteen päivittäiseen vartiointityöhön. Työtehtäviä kohteessa ovat mm. asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävät, turvatarkastusten suorittaminen, valvomotyöskentely sekä muut yleiset vartiointi- ja valvontatehtävät kiinteistössä.

Kohteessa työskennellään pääsääntöisesti arkisin aamu- ja iltavuoroissa.

Pätevyydet
Työskentely oikeustalon ylivartijana edellyttää ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää käytännön tilannetajua sekä valmiutta toimia jämäkästi mahdollisissa erityistilanteissa. Odotamme esimiehiltämme hyviä sosiaalisia taitoja, esimerkillistä asennetta työskentelyyn sekä vastuullisuutta.

Odotamme tehtävään hakevilta myös aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta ja voimassa olevaa vartijakorttia. Työtehtävät vaativat myös suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden turvallisuusalan urapolulla etenemiseen ja esimieskokemuksen hankkimiseen vaativassa kohteessamme. Työsuhde on vakituinen ja kuukausipalkkainen (vartiointialan TES).

Lisätiedot
Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian, tutustumme sinuun mielellämme jo hakuaikana, täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Lindqvist, kim.lindqvist@securitas.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999971768697-maaraaikaista-ylivartija-oikeustalolle-helsinkiin