Varhaiskasvatuksen opettaja, Helsingin juutalainen seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettaja / varajohtaja

Helsingin juutalaisen seurakunnan ylläpitämä päiväkoti Gan Jeladim hakee varhaiskasvatuksen opettajaa/varajohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Päiväkoti Gan Jeladim on 2-ryhmäinen päiväkoti 3-6 -vuotiaille lapsille. Päiväkoti järjestää lisäksi iltapäivätoimintaa Helsingin Juutalaisen Yhteiskoulun ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille.

Gan Jeladim sijaitsee Kampissa erittäin hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Me tarjoamme päiväkotilapsille turvallisen ja välittävän kasvuympäristön. Toimintamme perustuu juutalaiseen tapakasvatukseen ja suomalaiseen kulttuuriin. Päiväkodissa noudatetaan Opetusministeriön ja Helsingin kaupungin laatimia opetussuunnitelmia.

Varhaiskasvatuksen opettajana ja varajohtajana työskentelet yhteistyössä kasvattajatiimien ja päiväkodin johtajan kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on tukea laadukkaan varhaiskasvatuksen ja ammatillisen toimintakulttuurin rakentumista päiväkodissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kiinnostusta toimintakulttuurin kehittämiseen sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Eduksi katsotaan tuntemus kokopäiväpedagogiikasta ja pienryhmätoiminnasta sekä kokemus johtamis- tai esihenkilötyöstä. Kyky tukea juutalaisen kulttuurin opetusohjelman toteuttamista opetussuunnitelman mukaisesti on erityinen etu. Tarjoamme mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Henkilöstöllämme on käytössä työterveyshuollon palvelut sekä etuja liikunta- ja kulttuuripalveluihin. Työaika on pääsääntöisesti klo 7.30 ja 17.00 välillä.

Kelpoisuusehtona on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty em. opinnoilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Palkkaus sekä palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka sijoittuu palkkaluokkaan G27. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Koeaika on 6 kk.

Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Rebecca Hasenson, p.044 430 9594, rebecca.hasenson@ganjeladim.fi.

Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä erilaisiin kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä. Odotamme riittävää kielitaitoa tukemaan lasten kielen kehitystä. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon lisäksi riittävä englannin kielen taito on välttämätön.

Hakuaikaa on jatkettu 31.5.2024 saakka. Aikaisemmat hakemukset tähän tehtävään otetaan huomioon. Suomenkieliset hakemukset tulee lähettää osoitteeseen rebecca.hasenson@ganjeladim.fi viimeistään 31.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anne.pursiainen@jchelsinki.fi