Lyhytaikaiset sijaisuudet Riihimäen kaupungilla, Riihimäen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2023
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävän kuvaus

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Riihimäen kaupungin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme luokanopettajan ja tuntiopettajan sijaisuuksia perusopetuksessa sekä varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja koulunkäyntiohjaajan sijaisuuksia varhaiskasvatuksessa. Keikkatyöt ovat pääsääntöisesti 1-3 päivää kestäviä sijaisuuksia.

Sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja koulunkäyntiohjaajan sijaiset voivat kuitenkin olla alle 18-vuotiaita, jos heillä on jo suoritettuna lähihoitajan tutkinto. Kaikilta opettajan sijaisuuksia tekeviltä edellytämme ylioppilastutkintoa tai toisen asteen koulutusta.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikostaustaotetta (rikostaustaotteen myöntämispäivämäärä alle kuusi kuukautta).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/46195/fi_FI